Ik zoek een slaaf glibberig kutje

ik zoek een slaaf glibberig kutje

Sexdate zonder registratie bad meid

Je begrijpt dat zoiets niet zonder gevolgen kan blijven. De foto's in bijlage maken deel uit van een dossier dat ik ondertussen zowel aan het parket als aan meerdere sociale diensten heb doorgestuurd. Het zijn mooie haarscherpe foto's, wat me enigszins verbaasde, want ze werden met een smartphone genomen en het onderwerp van de foto's was verre van aantrekkelijk. Juist geraden, mijn beste Marec, het zijn foto's van jouw lelijke sloerie.

Aangezien je 'vriendinnetje' voorwaardelijk vrij is, zullen de feiten uit het door mij ingediende dossier niet in haar voordeel spreken. Ik weet dat ze zich prostitueerde na haar vrijlating uit de gevangenis. Het hoederecht over haar kind zal opnieuw ter discussie komen te staan, en de kans is groot, dat jouw liefje binnenkort achter tralies belandt. Om er haar opgeschorte gevangenisstraf alsnog uit te zitten.

Ik geloof dat jij dat niet zo leuk zou vinden, of vergis ik mij? Je zult het je nog beklagen, dat je Eline achter mijn rug het land hebt uitgesmokkeld. En eentje die je klanten niet in het kruis schopt. Zonder vriendelijke groet, Mr John De Preter, proc. Zijn stem beefde van woede, maar die boosheid veranderde snel in ontzetting, toen hij de bijlage open klikte.

Hun gezichten waren onherkenbaar gemaakt, zo slim was John wel geweest. Vooraan in de wagen kuchte Piotr even kort. Zijn ogen kruisten die van Piotr in het achteruitkijkspiegeltje. Wat volgde was een blik van verstandhouding. De machinerie is al op gang gezet. Misschien hebben we geen tijd te verliezen. Het was volop ochtendspits en dan was snel ergens geraken er niet bij in en rond Leuven.

Marec gebruikte de verloren tijd echter nuttig, hij viste zijn mobieltje uit zijn vest en belde de afspraak in Antwerpen af. Daarna telefoneerde hij naar zijn vriend Herbert, die een hoge functie bekleedde bij de politie van Tervuren. Hoe gaat het, Herbert? Die ijzige kou kruipt in mijn botten, Marec. Ik heb een rothekel aan de winter, dat kan ik je wel vertellen.

Je klinkt nogal gespannen. Ik zit met een groot probleem. Hij praatte en praatte, tot Herbert van alle details op de hoogte was. Hij vroeg aan de politieman, of er al een dossier lopende was, want dat wilde Marec graag weten. Of er al een klacht was neergelegd en of men Vanja Herpoels al in staat van beschuldiging had gesteld. Dat kon voor prostitutie zijn, zo suggereerde Marec, of misschien voor het overtreden van de bepalingen met betrekking tot haar voorwaardelijke vrijlating in augustus van het jaar daarvoor.

Herbert antwoordde niet meteen, maar Marec hoorde hoe zijn vingers op het toetsenbord van zijn PC tikten. Wanneer weet ik niet, maar ze zal gedagvaard worden.

Iemand die zijn benoeming aan De Preter te danken heeft of zo. Ik vrees dat ik in dit stadium niet veel kan doen.

Dat had ik ook niet verwacht, bedankt voor je hulp. Marec haalde diep adem, probeerde zijn kalmte te herwinnen en belde de juridische afdeling van het Safarov fonds. Vanja liep graag in de winter, vooral vroeg in de morgen.

Haar adem vormde wolkjes in de kille ochtendlucht en de koude prikkelde haar gezicht. Het voelde verfrissend en ontspannend tegelijkertijd. Ze droeg een paar afgesleten loopschoenen onder haar donkerblauwe jogging broek en daarboven twee dikke sweaters, die ze over elkaar heen had aangetrokken. De broek spande lekker strak rond haar benen en kont. Haar dikke zwarte haren had ze in een paardenstaart bij elkaar gebonden.

Ze was voor het eerst gaan hardlopen tijdens haar verblijf in de gevangenis. Sinds november vorig jaar was ze er opnieuw mee begonnen. Al lopende, dacht Vanja positieve gedachten en ze liet haar geest afdwalen naar de twee mensen die haar leven zo hadden veranderd.

De liefde die ze voor hen voelde, overweldigde haar bij momenten en ze realiseerde zich ten volle hoe gelukkig ze was sinds Marec in haar leven was gekomen. Toen ze even later het park uitliep om door de binnenstad terug naar de Lei te lopen, zag ze Marecs Rolls het Hooverplein op rijden. Haar hart maakte een sprongetje in haar borst. Marec en Piotr stapten uit en ze zag hen van ver naar haar staan kijken. Dat kon alleen betekenen dat zijn afspraak in Antwerpen om de een of andere reden was afgezegd.

En kijk, dacht ze glimlachend, kijk naar wie hij dan toe komt gereden om dat gaatje in zijn agenda op te vullen. Nou, van haar mocht hij al haar gaatjes opvullen.

Met die vrolijke en geile gedachte in haar hoofd versnelde ze automatisch haar looppas, maar hoe dichter ze de twee mannen naderde, hoe beter ze hun gezichten kon zien. En dat waren geen blije gezichten, dacht Vanja. Er was iets mis. Waarom kijk je zo vreemd? Er is toch niets met Margot? Dat is het niet. Zo ken ik je niet.

Hij opende zijn armen in een uitnodigend gebaar. Vanja twijfelde geen seconde, maar dook meteen in zijn armen en drukte zich dicht tegen hem aan. Hij omhelsde haar krachtig en ze voelde hoe haar borsten letterlijk geplet werden, tussen haar ribben en zijn harde borstkas. Marec streelde haar wang en legde haar het zwijgen op, door haar op haar mond te kussen. Het idee om Margot te verliezen, vond Vanja nog duizendmaal erger de negen maanden gevangenisstraf die haar boven het hoofd hingen.

Die negen maanden waren het gedeelte van haar oorspronkelijke veroordeling, dat ze niet had uitgezeten omwille van haar voorwaardelijke vrijlating. Langer zouden ze haar niet opsluiten, per slot van rekening was prostitutie geen ernstig misdrijf.

Mocht de sociale dienst echter besluiten om Margot van haar af te pakken, nee, dat zou ze niet aankunnen. Ze hoorde Marec vragen, hoe zij over dit alles dacht. Vanja zoog haar longen vol, zuchtte even en vertelde hem alles wat er op dit ogenblik door haar heen ging. Zelf had ze het gevoel dat ze chaotisch klonk, maar Marec liet haar gewoon praten. Hij luisterde aandachtig, af en toe knikkend. Zodra ze hem echter over haar grootste angst vertelde, onderbrak hij haar even.

Je hebt een goede baan en een partner zonder strafrechtelijk verleden, die in jouw voordeel zal getuigen en die zal verklaren dat alle SM spelletjes in onderling overleg plaatsvonden. Maar het slechte nieuws was uiteraard de beschuldiging van prostitutie, en het feit dat men het hoederecht in vraag stelt.

Margot is een minderjarig kind. Er is met geen mogelijkheid te voorspellen hoe een rechter zich over die betwisting zal uitspreken. Om nog maar te zwijgen over de sociale dienst.

Die zullen zeker een assistent aanstellen om de zaak grondig uit te zoeken. Hij legde een grote hand op haar rechterbeen, gaf er een geruststellend kneepje in en zei: Al moeten we alle drie naar het buitenland verhuizen, onder geen beding laat ik die klootzak onze levens verwoesten.

Ze vleide zich tegen hem aan. En ik ook, of dacht je dat ik mijn slavin zomaar negen maanden vrij zou laten? Noem je dat vrij? Zo zie ik dat, Herpoels. Haar hele lichaam gloeide en dat kwam niet alleen door de verwarming in de Rolls. John is een bully. Die mag je nooit laten winnen, we zullen zorgen dat we hem een stapje voor blijven.

Als hij je voor prostitutie wil veroordeeld krijgen, zal hij met ooggetuigen moeten komen. Met mensen die je in Trasimeno hebben gezien en op de hoogte zijn van het systeem met de elektronische collars. En geen enkele rechter zal een getuige op zijn woord geloven zonder feitelijk bewijs. Wat zal een rechter daar over zeggen? Marec legde haar uit dat hij er zijn allerbeste jurist op de zaak had gezet en dat die het dossier had opgevraagd ter inzage. Pas als die met zijn analyse klaar was, zouden ze weten hoe de zaak er voor stond.

Die dagvaarding is geen probleem, maar de sociale dienst werkt helemaal anders. Ik ga er van uit, dat als we beslissen om te vertrekken, we dat vandaag doen.

Een minuut later parkeerde hij de Rolls in de ondergrondse garage van het Safarov gebouw. Eenmaal uitgestapt, wenkte Marec hem. Mocht er een sociale helper langskomen om haar op te halen voor de school uit is, moet je haar in de wagen zetten en naar la stanza brengen. En dan bel je mij. We ontmoeten elkaar daar. Zijn ogen waren kil als ijs.

Piotr knikte hem toe en stapte opnieuw in de Rolls. Vanja hoorde hem de wagen starten, terwijl ze met Marec in de lift naar binnen stapte. Drie minuten later stond ze in de badkamer, waar ze zich uitkleedde voor haar tweede douche van de dag.

Ze had flink gezweet tijdens het hardlopen en met Marec thuis, wilde ze zich proper en fris voelen. Zijn ogen keken naar haar strak zittende roze stringetje.

Naar de met zweetvlekken verkleurde stof, die zich helemaal naar haar kutje had gevormd. Veroordeling of geen veroordeling, jij blijft bij mij. Ze bukte zich om haar string uit te trekken, ontblootte haar zwartbehaarde kutje en toonde zich helemaal naakt aan hem.

Alles wat u hier ziet is van u, en de dingen die u niet ziet ook. Mijn hart, mijn gevoelens en mijn gedachten. Trots en nog iets anders, iets veel diepgaander dan dat. Hij keek om en keek Vanja half begrijpend aan. Wat ben je, Vanja? Je zweet als een rund en je voeten stinken naar die oude loopsloffen, geile slet dat je bent!

Hij had gelijk, die sneakers stonken, maar ze zaten zo goed rond haar voeten. Ze glimlachte, sloot de deur achter zich en draaide de warmwaterkraan open. Brrr, dat was nog te koud.

Haar huid trok zich samen, haar tepels werden lang en hard, en er verscheen kippenvel over haar hele lichaam. Marec had over een satelliet verbinding gesproken daarnet, dacht ze nieuwsgierig. Waar had hij die voor nodig? Nou, ze zou het hem straks wel vragen. Eerst het lekker warm krijgen en een mooi lingeriesetje uitzoeken. Het had weinig zin, om zich zorgen te maken en ongelukkig te zijn. Dat was precies wat die John kerel wilde bereiken, de zak.

Marec had gezegd dat hij haar bij hem wilde hebben, en Margot ook. En hij had haar nog nooit een reden gegeven om aan zijn woorden of aan zijn liefde te twijfelen. Vanja was klaar met douchen en droogde zich af. Haar lange zwarte haren wikkelde ze in een handdoek. Daarna opende ze de lade waarin ze haar lingerie bewaarde.

Ze koos voor een ragfijne zwarte string en een bustier uit dezelfde half transparante stof. Het satijn voelde zacht aan op haar gevoelige huid en het vooruitzicht om zo meteen in dat sexy lingeriesetje voor Marec te verschijnen, bezorgde haar al rillingen van genot. Ze zou zich bij hem aanbieden voor een inspectie. Er was vast nog wel wat tijd, terwijl hij wachtte op het telefoontje van zijn jurist.

Tot dan kon Marec niet veel meer doen, dan wat hij nu al gedaan had, dacht Vanja. Ze glipte door de deur van de badkamer naar de woonkamer en begon in de richting van zijn bureau te lopen. Ze hoorde hem met iemand praten, aan de telefoon of via die satelliet verbinding waar hij om gevraagd had. Hij keek op en knipoogde naar haar, toen hij Vanja zag binnenkomen. Zijn ogen lachten naar haar, terwijl hij haar van top tot teen opnam.

Dat dunne, half transparante lingerie setje liet haar zandloper figuur mooi tot uiting komen, dacht Marec geamuseerd, met een blik op de twee harde punten die door haar bustier heen prikten. Kan je daar mee leven? Waar dat is, maakt mij niet uit. Zij kwam stap voor stap dichterbij, maar toen ze hem dicht genoeg genaderd was om door hem aangeraakt te worden, bleef ze staan. Ze hield haar armen losjes naast haar zijden en nam de bereidwillige en afwachtende houding aan, die ze altijd aannam voor een inspectie.

Haar vingers zochten links en rechts naar de plek waar zijn spieren zaten. Ze begon die langzaam te masseren. De spieren in je hals en schouders zijn helemaal stijf. Want zoals jouw vrouwelijke rondingen dat lingeriesetje opvullen, daar kan ik niet onaangedaan onder blijven. Soms verbaasde het haar dat ze überhaupt nog kon blozen over iets wat deze man zei. Hij kende haar van binnen en van buiten, ze had geen geheimen voor hem.

Nou, toch zo goed als geen. Dan wil ik u graag van dienst zijn, hoor! Zijn vingers kromden zich rond het zachte vlees in haar zijden en hij genoot in stilte van de aanblik van haar borsten, mooi strak en hoog in de zwartsatijnen bustier. Een goede keus van string overigens, dacht Marec glunderend. Veel elastiek en het strikte minimum aan stof, niet meer dan een nauwsluitend driehoekje uit blinkend zwart satijn. Hij hoorde haar luider ademen en kreunen toen hij die plekjes streelde, waar het zachte satijn zich naar haar schaamlippen en clitoris had gevormd.

Binnen dertig seconden voelde de gladde stof glibberig en nat aan. En ik vond het net zo lekker om over dat zachte droge stofje te wrijven. We zullen daar in de toekomst zeker verandering in brengen. Het warme vocht dat uit haar binnenste opwelde, stroomde nu vrijelijk over Marecs strelende vingers.

Mmmh, ja, dacht ze, ja! Ze voelde die knijpen, drukken, draaien, wrijven en in haar kutje naar binnen en naar buiten glijden. Ze wist niet wat hij daar van onderen allemaal uitspookte, maar het voelde fantastisch!

Plotseling stak hij zijn andere arm naar haar uit, kromde die rond haar middel en hij trok haar bij zich op schoot. Ik wil hem zo graag zien en aanraken? Ze vertelt al direct dat het gaat om de afbetaling van een lening die haar ex-man heeft afgesloten en waar zij mee is blijven zitten. Cherly kijkt mij aan en stelt voor dat ik dan beter bij haar langs kan komen omdat zij dan meteen alle stukken bij de hand heeft.

Dat vind ik een goed argument en we spreken af dat ik om Ze geeft mij haar adres en zo gezegd zo gedaan. Tijdens mijn kappersbezoek waar ik weer volledig op de hoogte wordt gebracht van het reilen en zeilen van het dorp vertelde Andre dat Cherly al lange tijd een vaste klant is die hij nog van vroeger kent en waarop hij altijd mocht oefenen met haar kroeshaar te knippen.

Dat is heel lastig en je moet echt oefenen om de juiste slag te pakken te krijgen. Nadat Andre mij nogmaals bedankt heeft voor mijn hulp stap ik op de fiets naar huis. Ik pak de auto en toets het adres dat ik in de kapperszaak van Cherly heb gekregen in. Het blijkt een kwartier rijden en als ik weg rij begint de airco flink te blazen want het is inmiddels aardig warm geworden. Het adres waar ik moet zijn blijkt een immense galerij flat te zijn en na enige moeite kan ik het huisnummer vinden op het bellentableau.

Na mijn aanbellen hoor ik haar stem. Ze klinkt vrolijk en ze vertelt mij dat ik op de 6e etage moest zijn en de linker lift moet nemen omdat deze de even etages aandoet. Als ik boven ben blijkt Cherly bijna aan het einde van de galerij te wonen. Ze staat mij al op te wachten bij de voordeur. Haar jasje heeft zij uitgedaan en ze staat in haar prachtige rode blouse mij op te nemen als ik aan kom lopen. Door de warme zomerwind beroert de dunne stof zachtjes haar fraaie boezem.

Ze straalt een brede lach en ik kan mij niet bedwingen om niet even naar haar heerlijke borsten te staren die door de ragfijne dunne bewegende stof van haar blouse zichtbaar zijn en ondersteund worden door een fraaie donkerkleurige kanten balconette beha.

Maar Cherly moet er wel om lachen en nodigt mij uit om binnen te komen. Als zij voor mij uitloopt word ik helemaal duizelig van de wiegende heupen die voor mij heen en weer deinen. Haar lange benen in en haar sexy pumps zijn zo geil dat mijn lul stijf wordt. De woonkamer is modern ingericht met een grote hoekbank, een LCD TV, een fraaie eethoek en een paar vitrinekasten. Hierop weet ik zo snel even geen antwoord te geven en ik stamel een paar losse woorden waarna Cherly de kamer in komt lopen met twee dampende koppen koffie en vraagt of ze iets verkeerd gezegd heeft.

Door de blouse zie ik dat haar borsten worden gesierd door een paar grote harde spenen. Ik reageer dat het met haar verlegenheid wel mee lijkt te vallen en ik grap dat zwart soms mijn lievelingskleur is.

Ze lacht uitdagend en zegt dat ze alleen verlegen is als ze iets wil vragen aan iemand die ze niet kent. Als ze een goed gevoel heeft bij degene die haar wil helpen dan valt haar verlegenheid weg en vindt ze het zelfs leuk om vooral als het een man betreft een beetje te teasen en in verlegenheid te brengen. Dat is haar Afrikaanse inborst, veronderstelt ze, waarop ik weer ademloos naar de zacht deinende boezem kijk van deze fantastisch mooie vrouw.

Ik grap dat dat haar uitstekend is gelukt en dat ik het haar nog wel een keer betaald zal zetten. Hierop kijkt ze mij aan met een omfloerste bliken ze zegt dat ze liever verleid wordt door een vrouw dan dat ze deze zelf moet verleiden.

Maar dat ze heel erg benieuwd is naar hoe ik haar e. Het ijs lijkt echter gebroken en de spanning tussen ons loopt op wat ook duidelijk te zien is in mijn broek. We drinken onze koffie en onderwijl observeer ik haar. Haar mooie gezicht, de prachtige lippen, en de ranke hals die omsloten wordt door de hoog gesloten zijde blouse; haar heerlijke volle borsten die uitdagend zichtbaar zijn onder de half doorschijnende sensuele stof en de slanke taille; haar soepele rokje waaronder een stel gespierde benen eindigen in een paar fantastische high heels.

Wat een super lekkere Afrikaanse zwarte hoer is dit! Op een gegeven moment zie ik haar slipje van mooi donkerblauw satijn, afgezet met kant tussen twee gespierde dijen. Door de glanzende stof steken haar schaamlipjes duidelijk af. Ze merkt dat ik kijk en trekt met een verlegen glimlach haar rokje weer wat omlaag. Om dit genante moment een positieve wending te geven stel ik voor om aan tafel eens naar de stukken te kijken van de lening en te bepalen wat een oplossingen ik eventueel zie voor deze vervelende situatie.

De lening blijkt in totaal euro De hypotheek op de flat valt wel mee maar de lasten van de lening zijn bijna nog een keer dit bedrag. Na een aantal voors en tegens te hebben bekeken blijkt dat het toch het beste is om de hypotheek te verhogen.

Cherly verteld mij echter dat zij dit al een keer geprobeerd heeft maar dat dit niet lukte op haar inkomen. Zelf de huidige hypotheek is feitelijk al te hoog als je deze afzet tegen de huidige normen.

Ze is teneinde raad en opeens zie ik dat haar onderlip een beetje trilt. Het is duidelijk dat deze dame geholpen moet worden en ik stel dan ook het volgende voor. Cherly twijfelt maar ik merk ook dat ze teneinde raad is en eigenlijk geen andere keuze heeft dan haar lot in andermans handen te leggen.

En als ze dan toch een stel handen zoekt, dan liever die van mij en Brenda bedenk ik mij. Ik vertelde haar dat ik nog wel een andere regeling zou kunnen bedenken maar dat ik dat oneerbaar vind en dat ik dan misbruik maak van de situatie.

Cherly begrijpt niet direct dat ik het eigenlijk helemaal niet meen en geeft tot mijn stomme verbazing aan dat ze mij eigenlijk een grote schoft moet vinden maar een dergelijk voorstel wel wil overwegen. Omdat ik merk dat ze er serieus over heeft nagedacht en zelf nog stom verbaast ben, leg ik haar mijn voorstel voor. Cherly kijkt mij met haar grote Afrikaanse ogen aan en plotseling voel ik haar warme hand op mijn been. Langzaam komt haar mond vanaf mijn oor richting mijn mond en we drukken vol passie onze lippen op elkaar.

Haar geile warme volle mond is zacht en haar grote vochtige lippen wijken warm van elkaar en maken plaats voor mijn tong. Mijn handen beginnen de sensuele stof van haar blouse te strelen en omdat zij voorover gebogen zit heb ik vrij spel om haar duizelingwekkend lekkere prammen te bevoelen en zachtjes te kneden. Het zachte warme vlees rolt beetje bij beetje uit haar sexy beha van donker blauw satijn en kant en door haar blouse voelen ze heerlijk zwaar, vol, warm en sensueel aan.

Ik knijp watsteviger in deze heerlijke jetsers en meteen voel ik haar grote zwarte spenen hard worden. Wat een waanzinnige knoppen zijn dat. Grote pikzwarte harde punten rollen door mijn vingers en ondertussen zoeken de handen van Cherly naar mijn harde bobbel in mijn broek. Haar lange vingers weten zonder moeite de rits te openen en mijn harde gezwollen lid te bevrijden. Ze streelt mijn stijve lul nu sensueel met haar lange roodgelakte vingers. Mijn lul is glad geworden door het voorvocht.

De opwindende rode strik waarmee haar blouse is gesierd streelt nu tegen mijn stijve lul en een druppel voorvocht maakte een sliert en bevlekt de glanzende stof. Cherly echter heeft niets in de gaten en rolt met haar warme tong in mijn mond. Als we elkaar heel even loslaten, stel ik voor om naar de hoekbank te verhuizen. Cherly maakt zich van mij los en kijkt mij wazig aan.

Ze lijkt geheel buiten zinnen van geilheid en vertelt dat ze in geen maanden seks heeft gehad en niets liever wil dan hard en geil genomen worden.

We staan opgewonden op en lopen samen naar de bank. Doordat mijn riem nog vastzit steekt mijn grote harde pik fier naar buiten terwijl ik door Cherly aan de hand wordt meegenomen naar de plek waar we even daarvoor koffie hebben gedronken.

Ze komt naast mij zitten en legt haar hoofd op de leuning om weer gekust te worden. Door het straktrekken van haar blouse zie ik nog beter haar zware tieten door de dunnen stof met de grote stijve zwarte knoppen. Ik streel ze weer terwijl ik tegelijk haar blouse knoopje voor knoopje openmaak. De bovenste knoopjes laat ik dicht zodat ik haar prammen lekker naar buiten kan laten bungelen met tussen haar mooie zwarte borsten de sexy rode strik.

Ik heb echter een veel beter idee en beveel haar op haar knieën te gaan zitten voor de bank en zo mijn pik te verwennen als een geile zwarte onderdanige hoer. De laatste woorden missen hun uitwerking niet. Ze komt vervolgens voor mij zitten op haar knieën. Haar slanke lichaam nog rechtop, haar verrukkelijke prammen steken trots uit haar sexy blouse en hangen over de beugels van haar blauwe beha.

Gereed om heerlijk gemasseerd te worden. Twee grote gezwollen harde tepels kijken mij brutaal aan. De rode strik hangt tussen deze goddelijke verwennerijen en weer vinden onze tongen elkaar. Als Cherly vervolgens even los komt druk ik haar hoofd langzaam maar dwingend naar mijn stijve paal enlangzaam schuift deze hete Afrikaanse slet haar fraaie lippen rond mijn kloppende natte eikel.

Steeds verder schuif ik mijn lid in haar warme mond. Mijn lul is groot en staat strak. De aderen kloppen en ik sluit mijn ogen terwijl ik luister naar het heerlijke soppende geluid van de mond van deze hete geile negerin. Mijn handen krijgen maar niet genoeg van het strelen en betasten van haar jetsers en onderwijl kijkend naar het korte kroeskopje dat dapper op en neer sopt over mijn hete stijve lul. Ik voel dat ik het niet langer meer kan volhouden en klaar ga komen.

Cherly streelt ondertussen zachtjes de zijkanten van mijn ballen en ik voel haar lange vingers uitstekend werk doen. Zo goed streelt ze mijn zak dat ik voel dat ik het niet langer ga houden en tot mijn heerlijke genoegen schuift de slet haar mond nog verder over mijn stijve pik.

Ik kreun hard als ik dikke warme stralen sperma naar buiten voel komen in de heerlijkste mond die ik ooit rond mijn lul heb gevoeld. Cherly sluit haar ogen en vangt dapper de warme, zilte klodders zaad op in haar keel en mond.

Ze slikt dapper door als ik blijf komen. Het lijkt wel of ik in geen weken ben klaargekomen maar ze slurpt mijn lul helemaal schoon. Met een guitige blik laat ze mijn pik los. Ze komt naast me zitten op de bank en kruipt tegen mij aan. Onze tongen vinden elkaar weer en ik proef de smaak van mijn zaad door haar warme speeksel. Zonder te antwoorden laat ik mij van de bank glijden.

Haar benen gaan eigenlijk als vanzelf al iets van elkaar en haar soepele rokje schuift omhoog. Wat ligt ze er lekker bij. In haar blouse met haar zwarte, zachtjes trillende prammen buitenboord over haar heerlijke behaatje.
ik zoek een slaaf glibberig kutje

Neuken langs de snelweg vrouwen die elkaar beffen