Man die zichzelf pijpt naakt zwemmen sex

man die zichzelf pijpt naakt zwemmen sex

..

Goedkope seks nep kut neuken

Ik reken mezelf niet als naturist, maar ik vind naakt niet perse erotisch nee. Sophie Marceau - Naked Zwemmen en Sex - Ik voelde al haar spieren samentrekken en ze gilde het uit van genot.

Het water daar was voor ons te diep waardoor we iets naar de kant gingen waar we wel konden staan. Mensen kom vooral hierheen het is een heerlijke plek, en wie weet de laatste zomer dat dit überhaupt mogelijk is!!!

Lorena zwemmen naakt MetArt We vertrokken daarna gelijk naar zijn vriend te M. Nastya en Masha zijn zwemmen naakt in de Vervolgens ontdeed ze zich van het minuscule rokje, waaronder zij een string droeg die weinig verborgen liet van haar poes.

Partyflock maakt gebruik cookies en diensten van derden. Vervolgens een camping in de buurt zoeken. Weer een prachtig stuk natuur verkloot, en weer minder mogelijkheden voor naakt-recreatie daar is al zo weinig van rond Arnhem. Jonge mooie meisjes naakt en overgeleverd aan de genade van de studentenvereniging waar ze bij willen horen.

Vooral stiekem in de bosjes langs het water en op de dijk. De Auvergne, in hartje Frankrijk, is een waar paradijs voor liefhebbers van natuur en aktieve vakanties. Een droomvakantie op 3 ha grote camping met plaatsen. Ik nam achter Marjolein plaats en duwde mijn pik in een keer naar binnen. Neuken in het duits. Meer dan 40 campings in bijzondere omgevingen in Frankrijk, Spanje en Italië. Ik belde Keld, mijn buddy en die heeft me onmiddelijk naar een Emergency Hospital gebracht, ik voelde me enorm E.

Tags realiteit , voyeur , sextape , knipperende , kut. Gezellige Familiecamping met rivier. Danijela Holaa Noaooom, Nou zo te lezen vermaak jij je goed. Met mijn ouders naar zeeland. Ruime keus voor uw vakantie. Geweldige camping club in de natuur. De focus voor mij waren de plannen voor de Plas van Bruil, ik kom hier al jaren en als naturist vind ik het een heerlijke plek om te kunnen recreëren.

Eileen is een aantrekkelijke vrouw, prachtige benen, met heel mooie borsten en een heerlijk kaal kutje. In de zomer lopen en liggen we graag naakt in onze tuin om daar ons langzaam bruin te laten bakken.

Afgelopen voorjaar hebben we nieuwe buren gekregen, Cis en Arend, ongeveer van onze leeftijd en ze zien er ook best aantrekkelijk uit. We werden uitgenodigd om kennis te maken samen met nog wat andere buren. Cis droeg een zeer korte rok met een doorzichtig shirt daarboven. Haar zwarte sexy bh was goed zichtbaar. Met haar lange zwarte haren en haar lange bruine benen zag ze er erg uitdagend en geil uit. Eileen zag ik Arend met meer dan normale belangstelling bekijken.

We vermaakten ons prima met de buren en het werd een gezellige avond. Om een uur of elf gingen de andere buren weg en bleven we samen over. Arjan keek naar Eileen en maakte complimenten over haar uiterlijk en dat bleek niet gebaseerd op hoe ze er nu uitzag maar op wat gezien had als ze naakt in huis of in de tuin was.

Eileen moest lachen en zei, naakt voel ik me nu eenmaal het beste en dat geld voor Henk ook. Cis zei dat heb ik ook gezien en ik heb me er over verbaast dat jullie gewoon zonder je van iemand iets te trekken gewoon een geil nummertje maken met de gordijnen open. Ik zei, aan het eind van een doodlopende straat is het zo druk en de vorige buren hadden de gordijnen altijd potdicht.

Misschien gluurden ze wel maar wat kan ons dat schelen. We hebben wel het idee dat sommige mensen speciaal daarvoor langs ons huis lopen, maar dat maakt het des te geiler. Cis zei, ons huis ligt wel een meter of drie hoger dan jullie huis en doordat we iets schuin tegenover jullie wonen hebben we goed zicht op alles wat er bij jullie in huis en in de tuin gebeurt.

Eileen haalde haar schouders op en zei geniet er vooral van. Cis en Arjan vertelden dat hun grootste hobby naakt vakantie vieren in warme gebieden was. Dat verklaarde de mooie gebruinde gezichten van ze. Naar een paar flessen wijn vertelden zij ook thuis het liefste naakt waren maar dat hier nog niet zo vaak hadden gedurfd.

Ook de tuin was onvoldoende afgeschermd en dat wilden ze eigenlijk niet want dan misten ze het mooie uitzicht. Er kwamen toch nogal wat wandelaars langs die het zandpad naar het natuurgebied namen naar een uitzichtpunt een kleine meter verder op een heuvel.

Daar vandaan had je een geweldig uitzicht, ook op onze tuinen. Eileen zei dat stoort ons niet en wie er niet tegen kan loopt maar ergens anders. Cis vertelde dat ze in Frankrijk altijd naakt gingen kamperen op campings waar je net iets verder kon gaan dan alleen naakt kamperen. Ze knipoogde naar Eileen en zei, als je begrijpt wat ik bedoel.

Cis zei als we dat toch gaan doen laten we dan maar gelijk het voorbeeld er bij pakken en ontdeed zich van al haar kleding. Dat ze in het volle licht midden in de kamer stond met de gordijnen open kon haar niet meer schelen. Zo doen jullie het toch ook zei ze tegen Eileen, want dat heb ik inmiddels genoeg gezien. Eileen trok haar jurkje uit, meer had ze niet aan.

Het was een geil gezicht en ik genoot van de beide naakte vrouwen. Wat zagen ze er nog prachtig uit met mooie borsten , gladgeschoren kutjes en hun geile glimlach. Eileen knikte naar me en ik deed ook alles uit. Arjan zag met stijgende verbazing wat er allemaal gebeurde en was als laatste ook naakt.

Ook naakt zagen Cis en Arjan er perfect uit, maar dat hadden we in het echt al gezien. De avond verliep verder prettig zonder dat we verder gingen dan alleen naakt samen zijn. Toen we laat naakt naar huis gingen zagen we dat ze heerlijke seks met elkaar hadden voor het raam.

Ook wij bleven niet achter en genoten van het uitzicht terwijl we samen tot een hoogtepunt kwamen. De zomer brak aan en al snel werd het boven de 20 graden; voor ons de tijd om, als rechtgeaarde naturisten en exhibitionisten, altijd naakt in huis en in de tuin te lopen. Als we van ons werk thuis kwamen gingen we meestal rechtstreeks naar boven om onze kleren uit te doen om van een lekker drankje in de tuin te genieten en daarna werd het eten gemaakt.

Ik liep naar boven om me uit te kleden. Bij binnenkomst in onze slaapkamer zag ik dat Eileen naakt uit het raam stond te kijken.

Ze had me niet gehoord omdat ze muziek beluisterde. Ik bleef in de deur staan en genoot van mijn prachtige vrouw, haar mooie billen en gebruinde benen. Ze bleef naar buiten kijken en langzaam kwam ik dichterbij om te zien waar ze zo naar aan het staren was.

Naakt voor het raam keek ze naar onze buurman Arjan die in zijn tuin ook naakt lag te zonnen. Zo gluurdertje spelen, zei ik.

Eileen lachte, en zei ik geniet graag van naakte mannen, zeker als ze met zichzelf spelen. Ik pakte haar beet om haar een kus te geven en streelde Eileen over haar mooie lichaam daarbij kwam ik in de buurt van haar kale kutje en niet geheel tot mijn verbazing was die kletsnat. Het wind je op, zei ik. Eileen vertelde dat ze het lichaam van Arjan best lekker vond en dat Arjan net in de tuin met zijn lul had zitten spelen en dat hij een mooie lul had. Seks met anderen was voor ons niet vreemd.

Al vaker hadden we parenclubs bezocht en heerlijk geneukt met andere koppels. We hadden dat altijd met onbekenden gedaan want met bekenden geeft dat vaak problemen op den duur. Die avond hadden we heerlijke seks in de tuin en samen maakten we een plan om uit te zoeken of Arjan en Cis ook belangstelling voor ons hadden.

De volgende dag liepen we al vroeg lekker naakt in de tuin, eerst deden we tuinwerk maar toen het te warm werd spoelden we ons af onder de sproeier in de tuin.


man die zichzelf pijpt naakt zwemmen sex

..


Eileen zei dat stoort ons niet en wie er niet tegen kan loopt maar ergens anders. Cis vertelde dat ze in Frankrijk altijd naakt gingen kamperen op campings waar je net iets verder kon gaan dan alleen naakt kamperen. Ze knipoogde naar Eileen en zei, als je begrijpt wat ik bedoel. Cis zei als we dat toch gaan doen laten we dan maar gelijk het voorbeeld er bij pakken en ontdeed zich van al haar kleding.

Dat ze in het volle licht midden in de kamer stond met de gordijnen open kon haar niet meer schelen. Zo doen jullie het toch ook zei ze tegen Eileen, want dat heb ik inmiddels genoeg gezien. Eileen trok haar jurkje uit, meer had ze niet aan. Het was een geil gezicht en ik genoot van de beide naakte vrouwen.

Wat zagen ze er nog prachtig uit met mooie borsten , gladgeschoren kutjes en hun geile glimlach. Eileen knikte naar me en ik deed ook alles uit. Arjan zag met stijgende verbazing wat er allemaal gebeurde en was als laatste ook naakt.

Ook naakt zagen Cis en Arjan er perfect uit, maar dat hadden we in het echt al gezien. De avond verliep verder prettig zonder dat we verder gingen dan alleen naakt samen zijn. Toen we laat naakt naar huis gingen zagen we dat ze heerlijke seks met elkaar hadden voor het raam.

Ook wij bleven niet achter en genoten van het uitzicht terwijl we samen tot een hoogtepunt kwamen. De zomer brak aan en al snel werd het boven de 20 graden; voor ons de tijd om, als rechtgeaarde naturisten en exhibitionisten, altijd naakt in huis en in de tuin te lopen. Als we van ons werk thuis kwamen gingen we meestal rechtstreeks naar boven om onze kleren uit te doen om van een lekker drankje in de tuin te genieten en daarna werd het eten gemaakt.

Ik liep naar boven om me uit te kleden. Bij binnenkomst in onze slaapkamer zag ik dat Eileen naakt uit het raam stond te kijken. Ze had me niet gehoord omdat ze muziek beluisterde. Ik bleef in de deur staan en genoot van mijn prachtige vrouw, haar mooie billen en gebruinde benen. Ze bleef naar buiten kijken en langzaam kwam ik dichterbij om te zien waar ze zo naar aan het staren was.

Naakt voor het raam keek ze naar onze buurman Arjan die in zijn tuin ook naakt lag te zonnen. Zo gluurdertje spelen, zei ik. Eileen lachte, en zei ik geniet graag van naakte mannen, zeker als ze met zichzelf spelen. Ik pakte haar beet om haar een kus te geven en streelde Eileen over haar mooie lichaam daarbij kwam ik in de buurt van haar kale kutje en niet geheel tot mijn verbazing was die kletsnat.

Het wind je op, zei ik. Eileen vertelde dat ze het lichaam van Arjan best lekker vond en dat Arjan net in de tuin met zijn lul had zitten spelen en dat hij een mooie lul had. Seks met anderen was voor ons niet vreemd. Al vaker hadden we parenclubs bezocht en heerlijk geneukt met andere koppels. We hadden dat altijd met onbekenden gedaan want met bekenden geeft dat vaak problemen op den duur. Die avond hadden we heerlijke seks in de tuin en samen maakten we een plan om uit te zoeken of Arjan en Cis ook belangstelling voor ons hadden.

De volgende dag liepen we al vroeg lekker naakt in de tuin, eerst deden we tuinwerk maar toen het te warm werd spoelden we ons af onder de sproeier in de tuin. We namen een flesje wijn en wat stokbrood en gingen naar de zithoek in de tuin. We hadden de zonnestoelen zo neergezet dat ze vanuit de woning en tuin van de buren goed zichtbaar waren.

We zouden een geil showtje gaan geven dat ze wel moesten zien. Het was het prachtig weer. We zagen dat ook Cis en Arjan naakt in de tuin waren. We lagen een uurtje in de zon en langzaam begonnen we, na enige wijntjes, met elkaar te spelen. Ik liet mijn vingers langs de tepels van Eileen gaan en zakte langzaam af via haar strakke buik en speelde ik haar geile en natte kutlippen. Zo, nu al geil, vroeg ik. Ja, het idee dat ze ons kunnen zien, windt me al behoorlijk op, zei Eileen en schoof haar benen steeds wijder uiteen zodat ik volledig zicht had op haar mooie gladgeschoren kut waar al druppeltjes aan haar lippen hingen.

Ze keek gelijktijdig naar de tuin van de buren waar Arjan op het verhoogde terras goed uitzicht op ons had en daar volop van genoot. Ik hoorde in de andere tuin een paar stoelen kraken en even later zag ik in mijn ooghoeken dat ook Cis vol belangstelling toekeek terwijl ze haar vingers langs haar kutje liet glijden. Kom, laten we eens lekker neuken want onze nieuwe buren bekijken ons, zei ik.

Goed, zei Eileen, ga maar liggen. Ze bukte zich voor over terwijl ze haar natte kut in de richting van de buren toonde met wijd uiteen staande benen. Ik stak een vinger in haar drijfnatte kut en zag de buren nog steeds kijken. Ze speelde met mijn lul die al snel fier omhoog stond.

Toen mijn pik zo ver was, nam ze hem in haar handen en sloot ze haar zachte lippen om mijn eikel en begon ze mij te pijpen. Ik zag wat wandelaars lopen die vol belangstelling toekeken.

Het werd hierdoor steeds spannender. Zouden ze zo gaan kijken vanaf het uitzichtpunt? Ik vond het steeds leuker worden en nam haar hoofd in mijn handen en begon haar hoofd heen en weer te bewegen.

Zo ging ze in een hoger tempo zuigen en werd ik alleen maar meer opgewonden. Ineens stond ze op en keek naar de buren. Het had hen niet onberoerd gelaten want ook Arjan kreeg een heerlijke pijpbeurt. Jan was op dat moment heel erg blij dat hij een half uur had staan douchen voordat hij zich rijkelijk met deodorant en aftershave had besproeid en richting zijn date was gegaan.

De enige vrouw die op dat moment niet met Jan bezig was, ging op de bank liggen met haar benen wijd, zodat hij goed naar haar kut kon kijken en begon zichzelf te vingeren terwijl ze hem strak aankeek. Dan duurt het de tweede keer wat langer voordat hij gaat spuiten.

De buurvrouw was duidelijk niet over één nacht ijs gegaan met haar plan en haar vriendin die hem aan het pijpen was ging met haar mond steeds sneller over de pik van Jan heen. De vrouw die aan zijn kontgaatje aan het likken was, had haar aandacht naar zijn ballen verschoven en de buurvrouw bleef haar grote tieten tegen hem aanduwen en over zijn tepels wrijven. Ze fluisterde zachtjes in zijn oor: Daarna mag je alles met me doen. Dat heb je toch altijd gewild.

Misschien laat ik je wel in mijn kontje neuken over mag je over me heen plassen. Dat vindt je geil het schat?. Je mag Angelique die je nu aan het pijpen is neuken, terwijl ik op haar gezicht zit en ze met aan het beffen is. Dan kunnen die andere twee oude sletten lekker met elkaar neuken.

Je mag trouwens niet alleen met mij alles doen wat je wilt, al die geile wijven hier zijn van jou. Het zuigen, het gelik aan zijn ballen en de geile praat van de buurvrouw werden Jan teveel. Hij riep nog dat hij klaar ging komen, zodat Angelique tijdig haar mond van zijn pik af kon halen, maar die liet hem alleen maar dieper in haar keel verdwijnen.

Hij was nog even bang dat hij die avond zou moeten gaan masturberen, maar naar het er nu naar uitzag was hij het hele weekend onder de pannen. Zijn pik was niet slap geworden nadat hij de mond van Angelique vol met zaad had gepompt. Integendeel, hij was zo geil geworden dat hij de buurvrouw op een stoel zette en hij haar stevig begon te neuken. De drie andere vrouwen keken toe terwijl hun handen over elkaars lichaam gingen. Uiteindelijk kwamen ze in de slaapkamer terecht waar hij alle vrouwen één voor één begon te neuken.

Overal waren tieten, gewillige monden en handen. Als hij de één lag te neuken, waren de andere vrouwen met haar tieten aan het spelen of elkaar aan het vingeren of beffen. Hij had zelfs anale seks met één van hen terwijl die druk bezig was het kutje van haar vriendin te likken. Nadat hij een keer of vier was klaargekomen vielen ze allemaal uitgeput in een diepe slaap op het bed.

Armen en benen lagen over elkaar en twee van de vrouwen lagen lepeltje lepeltje en hij lag zelf tegen zijn geile buurvrouw aan en had haar grote tieten in zijn handen. Angelique was in slaap gevallen met zijn slappe pik nog in haar mond en haar hand op haar kutje. Na een paar uur diepe slaap werd hij wakker gemaakt door Ria die iets in zijn oor fluisterde. Hij had absoluut niet gehoord wat ze gezegd had en liet zich slaapdronken meetrekken naar de badkamer.

Daar ging Ria op haar knieën in de douchebak zitten en pakte zijn half stijve pik vast en richtte die op haar grote borsten. Jan was opeens klaarwakker en gelijk zo geil als een pak boter. Niet zo gek als je een knappe oudere vrouw voor je op je knieën hebt zitten die nog net niet smeekt of je haar onder wil plassen. Hij liet zich dan ook volledig gaan en zijn warme straal spetterde uiteen op de geile tieten van de vrouw van zijn natte dromen.

Ria was zichzelf ondertussen aan het vingeren, want dit was een fantasie die voor haar uitkwam. Ze had het ooit op het internet gezien, een Golden Shower, en vanaf dat moment wilde ze het ooit eens proberen. Niet met haar eigen Henk want daar had ze geen enkele erotische gevoelens meer voor. Het was niet zo vreemd dat ze een open huwelijk hadden, want anders had ze nooit meer sex gehad.

Wat ze in het begin aan Jan verteld had was gedeeltelijk waar. Ze was nu een gescheiden vrouw en Henk was naar de andere kant van het land verhuist om daar met Anneke verder te gaan. Nadat Jan zijn laatste druppels er uitgeperst had en er zelfs een straal op het gezicht van Ria terecht was gekomen, nam ze zijn grote pik in haar mond en begon hem hard te pijpen. Ze was opgewonden als nooit tevoren en wilde nu het zaad van Jan proeven. Ze liet zijn grote pik tot in haar keel verdwijnen en drukte stevig tegen zijn kont aan om hem nog dieper te krijgen.

Eén van haar vingers stak ze in zijn strakke kontje en ze liet zich, wel iets minder snel, tot in haar keel neuken. Ze had er op geoefend met haar dildo en ging dan ook automatisch door haar neus ademen. Jan was ondertussen gek van opwinding geworden door de Golden Shower en de Deep Throat waar zijn geile buurvrouw mee bezig was.

Hij stond een beetje wankel op zijn knieën en toen hij keihard klaarkwam moest hij zich vasthouden aan de wand van het douchecabine om niet om te vallen. Zijn geile buurvrouw slikte alles keurig door en liet geen druppel verloren gaan. Nadat ze zachtjes zijn eikel had schoongelikt stond ze op, zette de douche aan en begon Jan van onder tot boven in te zepen.

Ze vond zijn strakke lichaam heerlijk en gaf hem overal kleine kusjes terwijl Jan nog aan het bijkomen was. Hij wilde wat gaan zeggen, precies op het moment dat Ria begon te praten, dus besloot hij om eerst maar eens even te gaan luisteren. Ik ben blij dat je gisteravond bent langsgekomen want ik ben, om eerlijk te zijn, al een tijdje gek op je en ik moest weten hoe het is om seks met je te hebben.

Als je het wilt, doen we het nog een keer over zonder mijn vriendinnen, maar ik kan je zeggen dat ik helemaal van jou ben. Dat zou bij mij wel het geval zijn als ik met een oude man onder de douche zou staan die mij verteld dat hij helemaal gek op me is. Ik wilde je gewoon laten weten dat ik graag iets met je zou willen beginnen.

Wil je het niet, dan is er echt niets aan de hand, ik ben een volwassen vrouw en ken het leven wel een beetje. Als je me af en toe wil neuken, vind ik dat ook goed, maar als je echt met me verder wil, dan ben ik er helemaal klaar voor.

Ik ben niet jaloers en je mag best met jongere vrouwen neuken, als je daarna maar weer bij mij in bed terechtkomt. Ria keek een beetje angstig naar Jan, want ze had verwacht dat hij na deze stortvloed van woorden de badkamer uit zou lopen, zijn kleren aan zou doen en hard weg zou rennen.

Dat bleek echter niet het geval, hij pakte de douchegel, spoot een flink straal op het geile lijf van de oudere vrouw en begon op zijn beurt haar in te zepen.

Hij keek met een grote grijns in het verbaasde gezicht van Ria en gaf een knipoog. Misschien dat ik ze allemaal wel hou, vind je dat wat? Jan dook naar beneden om het washandje te ontwijken dat Ria naar hem gooide en pakte haar stevig bij haar billen vast en drukte zijn mond tegen haar kut aan. Zijn nieuwe liefde moest zich met twee handen vasthouden omdat de genotschok die door haar lichaam ging voor slappe knieën zorgde.

Ze voelde Jan zijn tong over haar clitoris gaan en drukte haar kut stevig tegen zijn heerlijke mond aan en genoot van de onverwachte orale verwennerij.

Dat kan alleen maar iets goeds betekenen.