Neuken met meerdere mannen sex op het aanrecht

neuken met meerdere mannen sex op het aanrecht

Ze hoorde de dokter al zeggen: Ze liet de gedachten over ziekenhuizen en gebroken heupen snel varen en liet zich op de bank neerploffen. John kwam naast haar zitten en hield haar stevig vast, precies wat ze nodig had. Annette moest nodig naar de wc, dus met veel moeite worstelde ze zich los uit de omhelzing en kwam na haar bezoekje aan de wc naast haar one-night-stand zitten. De reactie van John was nogal onverwachts, want hij duwde haar hand weg en vroeg hoe ze aan die vergeelde zwart-wit foto kwam die op de schouw stond.

Annette was even helemaal van slag en ze voelde de tranen opkomen. Op de foto stond een vrouw, die gelukzalig in de lens van de camera keek en een baby in haar handen had. Hij pakte een portefeuille uit zijn broekzak en haalde daar dezelfde foto uit. Annette keek naar de foto, vervolgens naar John en ze viel toen helemaal stil. John begon te vertellen en het drong uiteindelijk allemaal tot haar door.

Hij was naar haar geboorteplaats gekomen om naar zijn biologische moeder op zoek te gaan. Zijn stiefmoeder was overleden en had op haar sterfbed alles verteld over zijn echte moeder en hoe hij bij ze terechtgekomen was. Hij had haar altijd beschouwd als zijn echte moeder, nog steeds trouwens, maar hij was toch benieuwd naar de vroeg die hem ter adoptie had gegeven. Annette, die een brok in haar keel had, onderbrak hem en begon haar verhaal.

Ik was vastbesloten om hem in mijn eentje op te voeden, de vader was namelijk gelijk met de Noorderzon vertrokken. Alles leek goed te gaan, totdat ik aangereden werd door een dronken automobilist die door rood was gereden. Ik heb een aantal weken in coma gelegen en ze wisten de baby met moeite ter wereld te halen. Dat kon nog in die tijd, tegenwoordig zouden ze zich voor een rechter moeten verantwoorden.

Ik had geen ouders en verdere familie meer, behalve een paar neven en nichten aan de andere kant van het land. Het bleek dat ik, door het tekenen van de papieren, afstand van mijn kind had gedaan en mijzelf het recht ontnomen had om ooit nog contact met je te hebben.

De dokter, eentje van het oude stempel, vond alleenstaande jonge moeders maar niets en besloot dat dit het beste voor me was. Het bleek mijn baby te zijn en de foto was een week na het ondertekenen van de papieren genomen. Ik ben altijd blijven zoeken en heb uiteindelijk je stiefmoeder gevonden.

We hebben een hele emotionele ontmoeting gehad en ik zag dat mijn kind in een liefdevolle familie terecht was gekomen. Ik was op dat moment zwaar depressief en kon nauwelijks voor mezelf zorgen. We hebben uiteindelijk besloten dat het voor mijn kind het beste zou zijn als ik geen contact met hem op zou nemen. Ze beloofde dat als de tijd rijp was, ze alles over mij zou vertellen en als hij dan op zoek wilde gaan, dan was dat zijn keuze.

Vervolgens zijn je ouders verhuisd naar de andere kant van het land en ben ik ze kwijtgeraakt. Annette onderbrak haar woordenstroom en keek John recht in zijn ogen aan. Ik zie de koppen in de kranten al: Verdorven Moeder heeft Seks met Zoon. De oudere vrouw keek John diep aan en vroeg of hij het niet erg vond dat hij met seks met zijn moeder had gehad.

Hij begon uit te leggen dat zijn stiefmoeder voor hem zijn echte moeder was en altijd zou blijven. Hij moest toegeven dat hij wel nieuwsgierig was wie zijn biologische moeder was en of ze op elkaar leken. Zijn stiefmoeder had de laatste bekende woonplaats van Annette aan hem gegeven en hij was op zoek gegaan. Het laatste dat hij echter verwacht had was dat hij zijn moeder in de kroeg zou tegenkomen. De eerste de beste kroeg waar hij even was gaan zitten om een paar biertjes te drinken. Ze wreef zachtjes over zijn pik, die prompt weer stijf werd en keek hem voorzichtig aan.

Ze liet zich op het bed vallen en deed haar benen wijd, ergens vond ze het vreemd dat ze zich door haar zoon zou gaan laten beffen, maar aan de andere kant wond het haar ook vreselijk op. Ze zo later nog wel eens naar een psychiater gaan om over haar vreemde gevoelens te praten. John had gelijk door wat er van hem verwacht werd en hij had al snel haar clitoris gevonden.

Al snel lagen ze in standje 69 te genieten van de orale sex, want Annette vond het heerlijk om gebeft te worden, maar ze wilde wel een pik diep in haar mond hebben. Ze lag te kreunen van genot terwijl haar tong razendsnel over zijn eikel ging en ze hem zelfs aan het deep throaten was. Met haar hand had ze zijn ballen vastgepakt en liet langzaam een vinger naar zijn kont verdwijnen.

Ze begon hem steeds harder te pijpen en drukte heel zachtjes haar vinger in zijn kont waardoor hij onverwachts naar voren schoot en zijn pik nog dieper in haar mond verdween. Het moment voor Annette om voor de tweede keer hard klaar te komen. Ze haalde haar mond van zijn pik af, gaf met haar hand een paar rukken aan zijn pik en voelde dat hij ook klaar ging komen. Ze liet haar lippen weer over zijn eikel heen gaan en ze kreeg nog een orgasme toen ze het warme sperma proefde dat hij in haar mond spoot.

Ze slikte alles keurig door en zoog toen voorzichtig aan zijn eikel om ook de laatste restjes er uit te krijgen en likte vervolgens zachtjes zijn pik schoon. Ze draaiden zich allebei om en lagen na te hijgen van de heerlijke orale sex. Annette lag naar het plafond te staren en kreeg een schuldgevoel over zich. Wat was ze voor een moeder die haar zoon lag te pijpen en zich door hem liet neuken.

Ze wilde wat gaan zeggen toen ze opeens een ingeving kreeg. John keek haar aan en stond op en liep de trap af. Annette wist even niet wat ze moest doen en bleef daarom stil liggen en naar het plafond staren.

Annette keek naar een andere zwart-wit foto waarop een vrouw stond die wel wat van haar weghad, maar een stuk jonger was. Ze had zoveel vragen, maar ze wist even niet hoe ze zich moest uiten. Mijn ouders hadden nog een zoon geadopteerd en ik denk dat ik de verkeerde foto bij de verkeerde moeder heb.

Ik dacht dat ze het over mijn moeder had toen ze me de woonplaats gaf, maar dat bleek dus om mijn broer te gaan. Begrijpelijk, want ze zat onder de medicijnen en ze was af en toe aardig in de war.

John wilde verder gaan met zijn verhaal, maar besloot een gedeelte over te slaan en antwoord te geven op de vraag van Annette. Ik ben hem nog achterna gereisd om hem te zoeken, maar ik ben niet verder gekomen dan dat hij op een vrachtschip had aangemonsterd en de wijde wereld is ingegaan.

We denken dat hij is overleden, maar het kan ook zijn dat hij zichzelf aan het zoeken was en geen behoefte aan contact meer had. Hij was er namelijk een paar jaar eerder achtergekomen dat hij geadopteerd was en dat is hem zwaar gevallen. Hij had besloten om maar niet aan haar te vertellen dat haar zoon een grote drugscrimineel was geworden, die omgekomen was tijdens een vuurgevecht met een concurrerende bende.

Annette had honderden vragen en John probeerde ze allemaal zo goed en kwaad als het ging te beantwoorden. Ergens was Annette blij dat John niet haar zoon was, want er viel een groot schuldgevoel van haar af. Na een paar uur praten, besloten ze dat ze de volgende dag verder zouden gaan, maar eerst wat slaap te pakken. Ze ging op haar zij liggen en voelde dat John tegen haar aan kwam liggen.

Zijn pik tegen haar kontje aan en een hand over haar borsten. Het duurde precies dertig seconden voordat de twee, uitgeput van de seks, in dromenland waren.

De volgende dag werd John wakker met een stijve pik en de mond van Annette er overheen. Ze maakte werk van het pijpen en na een kwartier kreeg ze eer van haar werk. Ze besloot dit keer om het niet door te slikken, maar richtte de spuitende pik op haar gezicht en kreeg een klein orgasme toen ze de eerste stralen tegen haar kin voelde.

Ook dit keer likte ze zijn pik helemaal schoon en stond vervolgens op om een ontbijtje te gaan maken. Dat konden ze allebei wel gebruiken, dacht ze bij zichzelf. Nadat ze goed wakker geworden waren en John een grote uitsmijter naar binnen had gewerkt gingen ze verder waar ze de avond ervoor mee gestopt waren.

Annette lag met haar benen wijd op bed en John stootte zijn keiharde pik in één keer in haar natte kut en begon haar stevig te neuken. This is a dream to me. I wish i had a son, wich whas fucking me hard and deep and i could swallow his load……….. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Maar laat ik me… Lees meer.

This is a print version of story Hassan neukt blanke slet by Raffie from xHamster. Hassan neukt blanke slet Mede door rugklachten werd ik werkeloos zodat we eigenlijk afhankelijk werden van het inkomen van Kim. Ze is eenendertig en ziet er leuk uit en werkt in een groot warenhuis. Noodgedwongen moesten we ook nog verhuizen en kwamen in een klein flatje terecht in een van de achterstandswijken van de stad.

Er woonden veel allochtonen in deze wijk en de buurt werd geteisterd door een stel hangjongeren van hoofdzakelijk Marokkaanse afkomst. Een groepje van hen hing veel rond bij de ingang van onze flat. Ik voelde me dan ook niet op mijn gemak als ik langs hen moest en was om eerlijk te zijn bang voor hen. Kim daarentegen vond de belangstelling die ze van de groep kreeg wel leuk.

Hassan is de leider van het groepje, ik schat hem begin twintig, een knappe jongen met een atletisch figuur die in de modernste kleding rondloopt. Kim is een vlotte meid en loopt meestal in korte rokjes en wanneer de jongens haar over de galerij zien lopen fluiten ze naar haar en roepen dan naar haar.

Toen ik er een opmerking overmaakte dat ze niet zo dicht langs de reling moest gaan lopen of anders een lange broek aan moest trekken beet ze me toe dat ik als ik er last van had ik maar moest gaan werken zodat we ergens anders konden gaan wonen.

Zij had geen enkele last van de jongens, einde discussie. Ik merkte dat ze er zelfs een beetje kleurde en lachte als Hassan de leider van het groepje vlak naast haar kwam lopen en vertelde hoe mooi en sexy ze wel niet was. Hij keek me daarbij dan brutaal aan. Een van de flatbewoners had een feestavond georganiseerd in het buurtgebouw aangrenzend aan onze flat. De hele flat was uitgenodigd. Joop zo als hij zich voorstelde toen hij de uitnodiging persoonlijk kwam brengen had ons dringend verzocht ook te komen.

Hij wilde dat de vele nationaliteiten die in de flat woonden elkaar beter leerden kennen en wilde dit feest als het slaagde elk jaar herhalen. Het begon als een gezellig feestje , Kim had een uitdagend jurkje aangetrokken en we maakten kennis met enkele ander flatbewoners. Het feest was een goede twee uur aan de gang toen ook Hassan en zijn groep de zaal binnen kwamen en bij de bar bleven staan Kim die gek op dansen is had me overgehaald en me meegetrokken de dansvloer op waar ik gelukkig even later uit mijn lijden verlost werd door mijn buurman die ook wel eens met Kim wilde dansen, zelf houd ik namelijk helemaal niet zo van dansen.

Ik ging weer aan een tafeltje en raakte aan de praat met een Pool die boven ons bleek te wonen. Toen ik even later weer naar de dansvloer keek zag ik dat mijn buurman was afgelost door Hassan. Kim vermaakte zich duidelijk met hem, ze lachte over iets wat hij tegen haar zei en ik zag dat ze een kleur op haar wangen kreeg. Hassan stond tijdens het dansen achter haar en hield haar bij haar heupen vast. Ik zag hoe hij haar tegen zich aantrok zodat ze met haar billen tegen zijn kruis aandrukte.

Ik zag hoe ze wulps met haar kontje draaide, waarbij ze zijn pik tegen haar kont moest kunnen voelen. Even later werd er een langzaam nummer gedraaid en zag ik hoe Hassan haar tegen zich aantrok en zijn handen op haar billen bleven rusten.

Kim had haar hoofd tegen zijn schouder aangelegd en scheen te genieten van de aandacht die ze kreeg. Even verloor ik het stel uit het oog toen iemand naast me tegen me iets tegen me zei en ik me om moest draaien. Vlug beëindigde ik het gesprek en keek weer naar de dansvloer waar ik haar niet meer zag. Toen zag ik haar staan tussen het groepje aan de bar Het groepje belemmerde het zicht op haar, maar af en toe ving ik een glimp van haar op als een van de jongens even opzij stapte om iets van de bar te pakken.

Ze leek zich goed te vermaken en nipte aan een glas wijn. Ik zocht een plaatsje van waaruit ik beter zicht had op het groepje. Even kon ik tussen het groepje doorkijken en stokte de adem in mijn keel. Ik zag duidelijk de hand van Hassan die van achter onder het jurkje van Kim stak en haar billen streelde. Ook viel me de wazige blik in haar ogen op toen ze even mijn kant opkeek.

Ik speelde met de gedachte tussenbeide te komen ,maar was bang voor de consequenties die dit kon hebben. De groep die vijandig kon worden of Kim die een scène zou schoppen. Even later zag ik hoe ze Hassan mee te dansvloer optrok en hoe hij haar tegen zich aantrok en zijn handen over haar billen gleden. Ik zag hem glimlachen en knipogen naar het groepje aan de bar dat grijnzend stond toe te kijken.

Verbaasd keek ik toe hoe vrijpostig ze met elkaar omgingen, Hij kuste haar in haar nek en ik zag hoe hij een been tussen de hare plaatste. Kim was duidelijk opgewonden en stond gewoon tegen hem op te rijden. Even later werd ze weer opgeslokt door het groepje aan de bar.

De groep stond nu iets verder uit elkaar waardoor ik een beter zicht had op Kim. Weer stond ze vlak naast Hassan en weer zag ik dat zijn hand onder haar jurkje zat. Ze had zelfs haar benen iets uit elkaar gezet om het hem gemakkelijker te maken. Ik kon alleen maar vermoeden dat hij nu met zijn hand in haar slipje zat. Af en toe zag ik dat een van de jongens mijn kant opkeek en keek ik snel naar het stel dat tegenover me zat waarvan de vrouw de hele tijd het woord voerde en ik alleen maar af en toe hoefde te knikken.

Het feest begon al op zijn einde te raken, de gezinnen met kinderen waren al vertrokken. Kim stond nog steeds tussen het groepje aan de bar en ik kon duidelijk zien dat ze iets te veel op had. Het groepje stond nu iets meer uit elkaar en ik zag dat ze tegen Hassan stond aangeleund die achter haar stond en een arm om haar middel had geslagen.

Zijn hand lag op haar buik en ging afwisselend omhoog richting haar borsten om daarna naar beneden te glijden en de stof van haar jurkje tussen haar benen te drukken. Hij fluisterde iets in haar oor, eerst zag ik haar glimlachend nee schudden, maar toen hij nogmaals iets tegen haar zei zag ik haar bevestigend knikken. Hassan verliet de zaal even later gevolgd door Kim.

Nog geen minuut later verliet ook het groepje de zaal. Ook ik besloot te gaan kijken wat er gebeurde. Aan het einde van de gang zag ik het groepje door de halfgeopende deur van de toiletruimte kijken. Toen ik aankwam lopen werd me duidelijk gemaakt dat ik stil moest zijn en nam de groep een dreigende houding aan.

Ik werd ruw beetgepakt. Ze trokken me mee, door de half geopende deur konden we in een grote spiegel kijken waarin duidelijk Hassan en Kim te zien waren. Met een brok in mijn keel keek ik toe. Iedereen stond nu ademloos toe te kijken Hassan kuste Kim in haar nek terwijl zijn hand onder haar jurkje heen en weer ging. Ik hoorde haar kreunen. Hassan schoof de bandjes van haar jurk over haar schouders en trok haar topje naar beneden zodat haar borsten bloot kwamen.

Duidelijk waren haar opgezette tepels te zien. Hassan kneedde ondertussen met een hand haar borsten terwijl zijn andere hand verder ging onder haar jurkje. Hij zoog op haar tepels en beet er zachtjes.

Ik zag hoe Kim zijn hoofd tegen haar borsten drukte en gromde.

...

Sex ede bi vrouw gezocht


neuken met meerdere mannen sex op het aanrecht

Ze hoorde de dokter al zeggen: Ze liet de gedachten over ziekenhuizen en gebroken heupen snel varen en liet zich op de bank neerploffen. John kwam naast haar zitten en hield haar stevig vast, precies wat ze nodig had. Annette moest nodig naar de wc, dus met veel moeite worstelde ze zich los uit de omhelzing en kwam na haar bezoekje aan de wc naast haar one-night-stand zitten.

De reactie van John was nogal onverwachts, want hij duwde haar hand weg en vroeg hoe ze aan die vergeelde zwart-wit foto kwam die op de schouw stond. Annette was even helemaal van slag en ze voelde de tranen opkomen.

Op de foto stond een vrouw, die gelukzalig in de lens van de camera keek en een baby in haar handen had. Hij pakte een portefeuille uit zijn broekzak en haalde daar dezelfde foto uit. Annette keek naar de foto, vervolgens naar John en ze viel toen helemaal stil. John begon te vertellen en het drong uiteindelijk allemaal tot haar door. Hij was naar haar geboorteplaats gekomen om naar zijn biologische moeder op zoek te gaan.

Zijn stiefmoeder was overleden en had op haar sterfbed alles verteld over zijn echte moeder en hoe hij bij ze terechtgekomen was. Hij had haar altijd beschouwd als zijn echte moeder, nog steeds trouwens, maar hij was toch benieuwd naar de vroeg die hem ter adoptie had gegeven. Annette, die een brok in haar keel had, onderbrak hem en begon haar verhaal.

Ik was vastbesloten om hem in mijn eentje op te voeden, de vader was namelijk gelijk met de Noorderzon vertrokken. Alles leek goed te gaan, totdat ik aangereden werd door een dronken automobilist die door rood was gereden. Ik heb een aantal weken in coma gelegen en ze wisten de baby met moeite ter wereld te halen. Dat kon nog in die tijd, tegenwoordig zouden ze zich voor een rechter moeten verantwoorden.

Ik had geen ouders en verdere familie meer, behalve een paar neven en nichten aan de andere kant van het land. Het bleek dat ik, door het tekenen van de papieren, afstand van mijn kind had gedaan en mijzelf het recht ontnomen had om ooit nog contact met je te hebben.

De dokter, eentje van het oude stempel, vond alleenstaande jonge moeders maar niets en besloot dat dit het beste voor me was. Het bleek mijn baby te zijn en de foto was een week na het ondertekenen van de papieren genomen. Ik ben altijd blijven zoeken en heb uiteindelijk je stiefmoeder gevonden. We hebben een hele emotionele ontmoeting gehad en ik zag dat mijn kind in een liefdevolle familie terecht was gekomen. Ik was op dat moment zwaar depressief en kon nauwelijks voor mezelf zorgen.

We hebben uiteindelijk besloten dat het voor mijn kind het beste zou zijn als ik geen contact met hem op zou nemen. Ze beloofde dat als de tijd rijp was, ze alles over mij zou vertellen en als hij dan op zoek wilde gaan, dan was dat zijn keuze.

Vervolgens zijn je ouders verhuisd naar de andere kant van het land en ben ik ze kwijtgeraakt. Annette onderbrak haar woordenstroom en keek John recht in zijn ogen aan. Ik zie de koppen in de kranten al: Verdorven Moeder heeft Seks met Zoon. De oudere vrouw keek John diep aan en vroeg of hij het niet erg vond dat hij met seks met zijn moeder had gehad. Hij begon uit te leggen dat zijn stiefmoeder voor hem zijn echte moeder was en altijd zou blijven.

Hij moest toegeven dat hij wel nieuwsgierig was wie zijn biologische moeder was en of ze op elkaar leken. Zijn stiefmoeder had de laatste bekende woonplaats van Annette aan hem gegeven en hij was op zoek gegaan.

Het laatste dat hij echter verwacht had was dat hij zijn moeder in de kroeg zou tegenkomen. De eerste de beste kroeg waar hij even was gaan zitten om een paar biertjes te drinken. Ze wreef zachtjes over zijn pik, die prompt weer stijf werd en keek hem voorzichtig aan. Ze liet zich op het bed vallen en deed haar benen wijd, ergens vond ze het vreemd dat ze zich door haar zoon zou gaan laten beffen, maar aan de andere kant wond het haar ook vreselijk op.

Ze zo later nog wel eens naar een psychiater gaan om over haar vreemde gevoelens te praten. John had gelijk door wat er van hem verwacht werd en hij had al snel haar clitoris gevonden. Al snel lagen ze in standje 69 te genieten van de orale sex, want Annette vond het heerlijk om gebeft te worden, maar ze wilde wel een pik diep in haar mond hebben. Ze lag te kreunen van genot terwijl haar tong razendsnel over zijn eikel ging en ze hem zelfs aan het deep throaten was.

Met haar hand had ze zijn ballen vastgepakt en liet langzaam een vinger naar zijn kont verdwijnen. Ze begon hem steeds harder te pijpen en drukte heel zachtjes haar vinger in zijn kont waardoor hij onverwachts naar voren schoot en zijn pik nog dieper in haar mond verdween.

Het moment voor Annette om voor de tweede keer hard klaar te komen. Ze haalde haar mond van zijn pik af, gaf met haar hand een paar rukken aan zijn pik en voelde dat hij ook klaar ging komen. Ze liet haar lippen weer over zijn eikel heen gaan en ze kreeg nog een orgasme toen ze het warme sperma proefde dat hij in haar mond spoot. Ze slikte alles keurig door en zoog toen voorzichtig aan zijn eikel om ook de laatste restjes er uit te krijgen en likte vervolgens zachtjes zijn pik schoon.

Ze draaiden zich allebei om en lagen na te hijgen van de heerlijke orale sex. Annette lag naar het plafond te staren en kreeg een schuldgevoel over zich.

Wat was ze voor een moeder die haar zoon lag te pijpen en zich door hem liet neuken. Ze wilde wat gaan zeggen toen ze opeens een ingeving kreeg. John keek haar aan en stond op en liep de trap af.

Annette wist even niet wat ze moest doen en bleef daarom stil liggen en naar het plafond staren. Annette keek naar een andere zwart-wit foto waarop een vrouw stond die wel wat van haar weghad, maar een stuk jonger was.

Ze had zoveel vragen, maar ze wist even niet hoe ze zich moest uiten. Mijn ouders hadden nog een zoon geadopteerd en ik denk dat ik de verkeerde foto bij de verkeerde moeder heb. Ik dacht dat ze het over mijn moeder had toen ze me de woonplaats gaf, maar dat bleek dus om mijn broer te gaan. Begrijpelijk, want ze zat onder de medicijnen en ze was af en toe aardig in de war. John wilde verder gaan met zijn verhaal, maar besloot een gedeelte over te slaan en antwoord te geven op de vraag van Annette.

Ik ben hem nog achterna gereisd om hem te zoeken, maar ik ben niet verder gekomen dan dat hij op een vrachtschip had aangemonsterd en de wijde wereld is ingegaan. We denken dat hij is overleden, maar het kan ook zijn dat hij zichzelf aan het zoeken was en geen behoefte aan contact meer had.

Hij was er namelijk een paar jaar eerder achtergekomen dat hij geadopteerd was en dat is hem zwaar gevallen.

Hij had besloten om maar niet aan haar te vertellen dat haar zoon een grote drugscrimineel was geworden, die omgekomen was tijdens een vuurgevecht met een concurrerende bende. Annette had honderden vragen en John probeerde ze allemaal zo goed en kwaad als het ging te beantwoorden. Ergens was Annette blij dat John niet haar zoon was, want er viel een groot schuldgevoel van haar af. Na een paar uur praten, besloten ze dat ze de volgende dag verder zouden gaan, maar eerst wat slaap te pakken.

Ze ging op haar zij liggen en voelde dat John tegen haar aan kwam liggen. Zijn pik tegen haar kontje aan en een hand over haar borsten. Het duurde precies dertig seconden voordat de twee, uitgeput van de seks, in dromenland waren.

De volgende dag werd John wakker met een stijve pik en de mond van Annette er overheen. Ze maakte werk van het pijpen en na een kwartier kreeg ze eer van haar werk. Ze besloot dit keer om het niet door te slikken, maar richtte de spuitende pik op haar gezicht en kreeg een klein orgasme toen ze de eerste stralen tegen haar kin voelde.

Ook dit keer likte ze zijn pik helemaal schoon en stond vervolgens op om een ontbijtje te gaan maken. Dat konden ze allebei wel gebruiken, dacht ze bij zichzelf.

Nadat ze goed wakker geworden waren en John een grote uitsmijter naar binnen had gewerkt gingen ze verder waar ze de avond ervoor mee gestopt waren. Annette lag met haar benen wijd op bed en John stootte zijn keiharde pik in één keer in haar natte kut en begon haar stevig te neuken.

This is a dream to me. I wish i had a son, wich whas fucking me hard and deep and i could swallow his load……….. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Maar laat ik me… Lees meer. This is a print version of story Hassan neukt blanke slet by Raffie from xHamster. Hassan neukt blanke slet Mede door rugklachten werd ik werkeloos zodat we eigenlijk afhankelijk werden van het inkomen van Kim. Ze is eenendertig en ziet er leuk uit en werkt in een groot warenhuis. Noodgedwongen moesten we ook nog verhuizen en kwamen in een klein flatje terecht in een van de achterstandswijken van de stad.

Er woonden veel allochtonen in deze wijk en de buurt werd geteisterd door een stel hangjongeren van hoofdzakelijk Marokkaanse afkomst. Een groepje van hen hing veel rond bij de ingang van onze flat. Ik voelde me dan ook niet op mijn gemak als ik langs hen moest en was om eerlijk te zijn bang voor hen. Kim daarentegen vond de belangstelling die ze van de groep kreeg wel leuk. Hassan is de leider van het groepje, ik schat hem begin twintig, een knappe jongen met een atletisch figuur die in de modernste kleding rondloopt.

Kim is een vlotte meid en loopt meestal in korte rokjes en wanneer de jongens haar over de galerij zien lopen fluiten ze naar haar en roepen dan naar haar. Toen ik er een opmerking overmaakte dat ze niet zo dicht langs de reling moest gaan lopen of anders een lange broek aan moest trekken beet ze me toe dat ik als ik er last van had ik maar moest gaan werken zodat we ergens anders konden gaan wonen. Zij had geen enkele last van de jongens, einde discussie.

Ik merkte dat ze er zelfs een beetje kleurde en lachte als Hassan de leider van het groepje vlak naast haar kwam lopen en vertelde hoe mooi en sexy ze wel niet was. Hij keek me daarbij dan brutaal aan. Een van de flatbewoners had een feestavond georganiseerd in het buurtgebouw aangrenzend aan onze flat. De hele flat was uitgenodigd. Joop zo als hij zich voorstelde toen hij de uitnodiging persoonlijk kwam brengen had ons dringend verzocht ook te komen.

Hij wilde dat de vele nationaliteiten die in de flat woonden elkaar beter leerden kennen en wilde dit feest als het slaagde elk jaar herhalen.

Het begon als een gezellig feestje , Kim had een uitdagend jurkje aangetrokken en we maakten kennis met enkele ander flatbewoners. Het feest was een goede twee uur aan de gang toen ook Hassan en zijn groep de zaal binnen kwamen en bij de bar bleven staan Kim die gek op dansen is had me overgehaald en me meegetrokken de dansvloer op waar ik gelukkig even later uit mijn lijden verlost werd door mijn buurman die ook wel eens met Kim wilde dansen, zelf houd ik namelijk helemaal niet zo van dansen.

Ik ging weer aan een tafeltje en raakte aan de praat met een Pool die boven ons bleek te wonen. Toen ik even later weer naar de dansvloer keek zag ik dat mijn buurman was afgelost door Hassan. Kim vermaakte zich duidelijk met hem, ze lachte over iets wat hij tegen haar zei en ik zag dat ze een kleur op haar wangen kreeg. Hassan stond tijdens het dansen achter haar en hield haar bij haar heupen vast. Ik zag hoe hij haar tegen zich aantrok zodat ze met haar billen tegen zijn kruis aandrukte.

Ik zag hoe ze wulps met haar kontje draaide, waarbij ze zijn pik tegen haar kont moest kunnen voelen. Even later werd er een langzaam nummer gedraaid en zag ik hoe Hassan haar tegen zich aantrok en zijn handen op haar billen bleven rusten. Kim had haar hoofd tegen zijn schouder aangelegd en scheen te genieten van de aandacht die ze kreeg. Even verloor ik het stel uit het oog toen iemand naast me tegen me iets tegen me zei en ik me om moest draaien. Vlug beëindigde ik het gesprek en keek weer naar de dansvloer waar ik haar niet meer zag.

Toen zag ik haar staan tussen het groepje aan de bar Het groepje belemmerde het zicht op haar, maar af en toe ving ik een glimp van haar op als een van de jongens even opzij stapte om iets van de bar te pakken. Ze leek zich goed te vermaken en nipte aan een glas wijn. Ik zocht een plaatsje van waaruit ik beter zicht had op het groepje. Even kon ik tussen het groepje doorkijken en stokte de adem in mijn keel.

Ik zag duidelijk de hand van Hassan die van achter onder het jurkje van Kim stak en haar billen streelde. Ook viel me de wazige blik in haar ogen op toen ze even mijn kant opkeek. Ik speelde met de gedachte tussenbeide te komen ,maar was bang voor de consequenties die dit kon hebben.

De groep die vijandig kon worden of Kim die een scène zou schoppen. Even later zag ik hoe ze Hassan mee te dansvloer optrok en hoe hij haar tegen zich aantrok en zijn handen over haar billen gleden. Ik zag hem glimlachen en knipogen naar het groepje aan de bar dat grijnzend stond toe te kijken. Verbaasd keek ik toe hoe vrijpostig ze met elkaar omgingen, Hij kuste haar in haar nek en ik zag hoe hij een been tussen de hare plaatste. Kim was duidelijk opgewonden en stond gewoon tegen hem op te rijden.

Even later werd ze weer opgeslokt door het groepje aan de bar. De groep stond nu iets verder uit elkaar waardoor ik een beter zicht had op Kim.

Weer stond ze vlak naast Hassan en weer zag ik dat zijn hand onder haar jurkje zat. Ze had zelfs haar benen iets uit elkaar gezet om het hem gemakkelijker te maken. Ik kon alleen maar vermoeden dat hij nu met zijn hand in haar slipje zat. Af en toe zag ik dat een van de jongens mijn kant opkeek en keek ik snel naar het stel dat tegenover me zat waarvan de vrouw de hele tijd het woord voerde en ik alleen maar af en toe hoefde te knikken.

Het feest begon al op zijn einde te raken, de gezinnen met kinderen waren al vertrokken. Kim stond nog steeds tussen het groepje aan de bar en ik kon duidelijk zien dat ze iets te veel op had.

Het groepje stond nu iets meer uit elkaar en ik zag dat ze tegen Hassan stond aangeleund die achter haar stond en een arm om haar middel had geslagen. Zijn hand lag op haar buik en ging afwisselend omhoog richting haar borsten om daarna naar beneden te glijden en de stof van haar jurkje tussen haar benen te drukken. Hij fluisterde iets in haar oor, eerst zag ik haar glimlachend nee schudden, maar toen hij nogmaals iets tegen haar zei zag ik haar bevestigend knikken. Hassan verliet de zaal even later gevolgd door Kim.

Nog geen minuut later verliet ook het groepje de zaal. Ook ik besloot te gaan kijken wat er gebeurde. Aan het einde van de gang zag ik het groepje door de halfgeopende deur van de toiletruimte kijken. Toen ik aankwam lopen werd me duidelijk gemaakt dat ik stil moest zijn en nam de groep een dreigende houding aan. Ik werd ruw beetgepakt. Ze trokken me mee, door de half geopende deur konden we in een grote spiegel kijken waarin duidelijk Hassan en Kim te zien waren.

Met een brok in mijn keel keek ik toe. Iedereen stond nu ademloos toe te kijken Hassan kuste Kim in haar nek terwijl zijn hand onder haar jurkje heen en weer ging. Ik hoorde haar kreunen. Hassan schoof de bandjes van haar jurk over haar schouders en trok haar topje naar beneden zodat haar borsten bloot kwamen. Duidelijk waren haar opgezette tepels te zien. Hassan kneedde ondertussen met een hand haar borsten terwijl zijn andere hand verder ging onder haar jurkje. Hij zoog op haar tepels en beet er zachtjes.

Ik zag hoe Kim zijn hoofd tegen haar borsten drukte en gromde.

...


Lekker nat poes neuken in goes


Twee blondjes geneukt door een vreemde aan het strand Drie lullen voor haar alleen Drie lullen alleen voor haar Een lekker kontje binnendringen met een grote lul Britse blondjes geneukt in hete trio Anale sex met twee ondeugende blondjes Twee blondjes zuigen een pik Drie mannen neuken een Duitse tiener Alleen met het meest sexy college meisje Anale trio met twee Europese blondjes Twee zoete blondjes houden van likken in elkaars kutje Tussen blondjes en kutjes Geile blondjes delen een lul Zijn dochter en haar lekkere vriendin Drie pikken voor een studente Twee hete blondjes nemen hem diep Anale trio met twee sletterig blondjes Blondjes genieten meer en meer 1: Damm zoals ik dacht leek ik wel een slet.

Kwam dan ook heerlijk klaar op mezelf. Ik kan hier gelukkig altijd met mijn vriend over praten en dat deed ik ook. Waarom wond het mij zo op dat een andere man en dan ook nog een oudere man mij zou neuken. Mijn vriend lachte erom en zei, tja je heb lust en liefde en dit is duidelijk lust. Iets wat je gewoon mega spannend en geil lijkt omdat het eigenlijk niet kan of mag. Mijn vriend kwam nu ook met een bekentenis. Van mij mag je best wel een paar stappen verder gaan.

Het lijkt mij een onwijs geil iets als jij je laat nemen door een ander of andere. Het idee dat ik machteloos ben en jij gewoon geniet lijkt me onwijs geil. Oke dat was even wat anders. Ik keek hem aan en zei, ben je soms al vreemd gegaan dat ik dit nu mag.

Hij lachte en zei, nee ik heb niet echt de behoefte een andere te neuken. Ik vind het gewoon heel geil. Dit spookte dan ook even door mij hoofd met de gedachte dat hij toch was vreemdgegaan. Hij noemde het cuckold. Tja zoals we vaker keken of samen of apart wel eens naar porno op de laptop. Vooral de site xnxx. Dus daar zocht ik het op. Ook las ik een verhaal op internet dat er best wel veel mannen dit heel geil vonden.

Nou moest ik eerlijk zijn de filmpjes die ik zag waren inderdaad heel geil. Kerels die keken hoe hun vrouw werd genomen door een andere minaar. Zo kwam ik ook achter het gebeuren wat ze dogging noemen. Buiten sex met vreemde kerels op spannende plaatsen. Shit ik lag me suf te vingeren op deze filmpjes.

Zou ik het dan daarom zo spannend vinden, jta ik wilde gewoon een vreemde pik in mijn kut krijgen en eigenlijk ook wel een beetje misbruikt worden door vreemde kerels.

Shit dit was een kant die ik van mezelf helemaal niet kon. Vond het ook toch een soort vreemdgaan maar dan met toestemming. Shit wat was dit toch voor gevoel. Ik lag weer in de sauna en dit keer iets drukker maar als enige vrouw tussen 4 kerels. Inclusief die oudere man weer.

Ik lag daar dan ook bloedgeil al gebeurde er helemaal niks. Ik voelde mijn stringbroekje gewoon plakken aan mijn kutje terwijl ik daar met licht opgetrokken benen lag. Mijn kleine tepels prikte flink door mijn dunne stof van mijn bikini bh. Toen ik een half uurtje later onder de douche stond moest ik toch wel heel erg lachen om mezelf.

Ook mijn vriend lachte erom en zei, denk dat je lust gevoelens aan het winnen zijn. Tja dat wist ik wel zeker. Maar die laaste stap vond ik toch wel moeilijk. Afgelopen weekend besloten mijn vriend dat het even tijd was om weg te gaan. Hij had geregeld dat wel lekker in een soort wellnes hotel zouden gaan in Valkenburg.

Dus vrijdag begin van de middag waren we daar. Mooi hotel met mooie kamer. Als ik de deur uit liep stond je bij een grote zwembad en met daar boven een sauna en een stoomcabine. We kregen een welkoms drankje en zaten dan ook op het dakterras wat uitzicht gaf over Valkenburg.

Het weer was mooi en al snel zaten wel lekker aan de borrel nadat wel lekker gelunchst hadden. Wat me opviel was dat het niet echt een familie hotel was. Zag helemaal geen kinderen. Ik vroeg hem hoe hij aan deze hotel kwam. Hij lachte en vertelde het volgende. Ik keek op internet voor een spannend hotel waar wel meer kon gebeuren met een sauna. Deze had hele veel verhalen staan over dit hotel. Het was geen sex hotel maar stond wel bekend om de spannende dingen die er gebeurde.

Ik zeg niet dat er iets moet gebeuren maar waaron niet de spanning opzoeken als die mogelijkheid er is. Tja ik lachte erom en zei, tja denk niet dat ik zomaar die volgende stap zou durven maar de spanning is al leuk. We dronken nog wat en gingen Valkenburg in. Daar werd op terras nog wat gedronken en weer terug in het hotel.

Even zwemmen en ik droeg een nieuwe string bikini die mijn vriend had gekocht. Na het zwemmen toch even de sauna in. HEt viel me op dat het erg rustig was in het hotel. Ik lag heerlijk in de sauna en er kwam een oudere man binnen. Hij knikte gedag en legde zijn handdoek neer. Oke die kerel was dus naakt. Man denk in de 60, kale kop en grijs borst haar. Buikje maar wel een geschoren lul. De man ging liggen en duidelijk werd me dat hij zo lag dat hij mij goed kon bekijken. Tja mijn nieuwe string bikini was klein heel klein.

Mijn kutje was net bedekt en twee kleine stukjes stof bedekte net mijn tepels. Ik lag op mijn rug en trok uit spanning mijn benen iets op. Hierdoor kon ik zien dat die man mij bekeek want ik zag nu zijn gezicht, hij keek duidelijk tussen mijn benen. Damm die spanning was echt onwijs bij mij. Het was duidelijk voelbaar dat ik nat werd tussen mijn kleine kut lipjes.

De man lag eerst iets hoger dan ik maar al snel verschoof hij een stukje lager net als ik. Nu kon hij van vrij dichtbij mijn begluren. Damm dat begluren maakte me bloedgeil. Maar ook heel nerveus. Wat als hij mij aanraakte.

Ik keek langs mijn eigen been en kon nu zien dat die man iets op zijn zij lag en mijn goed bekeek terwijl zijn lul dus stijf was. Shit die kerel had dus een stijve van mij. Ik werd er steeds nerveuzer onder, maar ook steeds geiler. Gelukkig mijn vriend stapte binnen en zat tegenover me. Hij lachte en trok ook zijn broek uit.

Ging zitten en te zien was dat hij ook een stijve had. Hij lachte naar me en knikte ja. Ja wat ja dacht ik? Die man lachte naar mijn vriend terwijl ik zag dat hij zijn lul vast had en er aan trok. Mijn vriend kwam bij mijn hoofd zitten en lachte nog altijd.

Ik werd nog steeds nerveuser en dacht tja die kerel is zeker 30 jaar ouder. Toch werd ik ook steeds geiler. Helemaal omdat ik nu die stijve lul van mijn vriend zag.

Er stapte nog een man binnen. Ik schrok er eigenlijk een beetje van. Die lachte en ging ook zitten. Oke deze man was naakt. En al snel bleek deze man ook al een stijve te hebben. Dit was dan wel niet een man van in de 60 maar de 50 was ie zeker voorbij.

Oke twee vreemde kerels met een stijve en mijn eigen vriend die er ook al met een stijve zat en tje ik, ik had een klets natte kut van de spanning alleen al. Er werd niks gezged maar ik werd duidelijk bekeken hier door twee geile kerels en mijn eigen vriend. Die verschoof wat en hierdoor lag ik met mijn hoofd op zijn benen. Ik zag zijn stijve lul nu naast me en zijn klets natte eikel. Hij lachte naar me en streelde mijn lange donkere haren. Tja ik wist dat hij het goed vond, maar ja in fantasie vond ik het onwijs spannend maar nu lag ik echt ergens.

Mijn viend duwde zijn lul in de richting van mijn gezicht en mond. Zijn natte eikel tikte tegen mijn lippen aan. Even hield ik hem dicht en keek hem strak aan. Oke die was zo geil als boter en eerlijk ik eigenlijk ook.

Hij tikte nog een keer en dit keer opende ik mijn mond iets. Zijn natte eikel glee mijn mond in. Mijn tong gleed zachtjes over zijn eikel en ik likte zijn geile voorvocht en nog altijd mega nerveus van wat er nog meer zou gebeuren. Er schoot een onwijs geile tinteling door mijn lijf toen ik een hand aan de binnen kant van mijn dijbeen voelde.

Ik zag beide handen van mijn vriend bij mijn hoofd dus het was duidelijk dat die oude man tussen mijn benen streelde. Tja was het spanning in mijn lijf of afkeer. Die hand gleed langs mijn dijbeen in de richting van mijn kruis. Tja daar was zijn vinger welke in mijn string gleed en mijn zeiknatte kutje aanraakte. Oke dat was dus duidelijk de spanning en ik pakte de lul van mijn vriend en zoog hem nu goed. Die man trok mijn broekje opzij en ik voelde hoe mijn kutje opende terwijl hij mijn benen wijd uit elkaar zetten.

Twee vingers gleden mijn kutje in en damm dat was echt een heerlijk gevoel. Dit werd gelijk gevolgt door een tong. Shit die oudere man wist wel hoe je een kutje moest likken en vingeren. Die andere man kwam er ook bij zitten en haalde mijn borsten uit mijn bikini.

Hij greep mijn borsten en speelde gelijk met mijn stijve tepels en likte deze ook. Oke ik was om, ik was zo geil dat ik alles wilde. Mijn vriend stapte weg en ik draaide mijn hoofd en zag die andere lul. Die man was druk met mijn borsten en met een trillende hand pakte ik deze vreemde grote lul. Wauw dat was echt een heerlijk en ranzig gevoel om na een lange tijd weer een andere lul in je hand te voelen. Ik werd nog altijd heerlijk gelikt en die lul in mijn hand kwam dichterbij mijn gezicht en ik liet deze lul in mijn mond glijden.

Die andere smaak die andere lul wauw ik kwam dan ook hefitg klaar, wat ook kwam door die vreemde tong en vingers in mijn kut. Mijn broekje ging uit en die lul gleed helemaal in mijn mond. Overal voelde ik handen over mijn lijf en mijn kutje werd door de twee mannen lekker gestreeld en gevingert. Elke drempel die ik nog had was weg. Al snel lag ik nu die twee vreemde heren te pijpen en speelde hun met mijn borsten en klets natte kut.

Echt een heerlijk gevoel welke werd gevolgt door een orgasme die ik nog niet kende. Mijn kutje spoot gewoon mijn meisje sap er uit. Wauw nog nooit had ik dit eerder gedaan. Ik lag te trillen en gaf best wel een flinke geile gil.

neuken met meerdere mannen sex op het aanrecht