Seks in pashokje sappige lul

seks in pashokje sappige lul

..

Milf anaal geneukt natte slet

In een mum van seconden was elke weerstand van Simone gebroken. Ze liet Sonja toe haar te tongen en zoog op haar heerlijke tong. Sonja pakte Simone bij haar achterhoofd en drukte zo haar lippen nog harder op die van Simone terwijl ze de mond van de blondine onder begeleiding van soppende geluiden neukte met haar tong. Haar lichaam drukte ze tegen die van de verkoopster; haar half naakte tieten tegen die van de jarige.

Ik wist meteen dat ik jou moest hebben. Waarom sluit je niet even snel de deur van de winkel zodat we niet onverwacht gestoord kunnen worden? Dan kunnen we lekker geil tekeergaan hier. Je hebt geen idee hoe geil ik ben en wat ik met je wil doen. Sonja trok snel het slipje uit. Ze keek naar zichzelf in de spiegel en zag een bloedmooie vrouw met karamelkleurige huid; volle tieten met donkere tepels; een kale, natte gleuf met slechts een dun streepje haar erbovenop; goed gevormde benen in azuurblauwe nylon kousen.

Ze draaide zich om en zag een sappige, bruine kont. Opeens kwam Simone de gordijnen weer door, en zag in een flits dat Sonja het slipje uit had getrokken. Maar voordat ze er iets over kon zeggen had Sonja haar natte mond weer op die van Simone gedrukt. Een tong vol spuug drukte ze bij de blonde verkoopster naar binnen, en de mondhoeken van de twee vrouwen vulden zich op met wit, schuimend speeksel.

Soppende en slurpende geluiden kwamen tussen hun hard vechtende monden vandaan, en als hun lippen van elkaar gingen bleven slierten spuug ertussen hangen. Sonja liep voorzichtig achterover en ging op het bankje zitten. Vervolgens liftte ze haar gekouste voeten op. Ze pakte de met nylon kous geklede voet van Sonja en bracht deze naar haar gezicht. Heen en weer langs de onderkant, over de naad die erlangs liep, lebberde Simone, haar speeksel in het nylon dringend.

Lebber maar lekker over die geile tenen van me; over die geile, bruine tenen. Sonja tilde haar andere voet op en zette deze op de rand van het bankje, waardoor automatisch haar benen gespreid waren. Terwijl Simone de gekouste tenen van Sonja in haar mond nam en er smakkend op zoog, gleed Sonja met haar vingers op en neer door haar kale gleuf. Met haar andere hand kneedde ze haar tieten, terwijl ze met de vingers van de ene hand haar schaamlippen open spreidde — haar glimmende, roze kutvlees blootleggend — en vervolgens haar middelvinger in haar kut liet glijden.

Met haar tenen in de mond van de blonde verkoopster vingerde de bekende Nederlandse haar soppende gleuf. Simone keek toe en genoot van het aanzicht van die bruine vinger die steeds helemaal in die sappige kut verdween en vervolgens weer, glimmend van kutsaus, tevoorschijn kwam. Ik kan niet het eigendom van mijn baas kapot gaan maken. Sonja kromde haar tenen, die vervolgens wild en hongerig gelikt werden door de verkoopster.

Langs de onderkant glibberde de tong van de jaar-oude blondine. Sonja had haar vinger, nat van kutvocht, inmiddels tussen haar billen gestoken en was ermee haar donkere anus aan het masseren. Wil jij ook eens ruiken, Simone? Simone trok vlug haar shirt uit; een BH droeg ze niet, en ritste haar jeans open om deze langs haar benen omlaag te schuiven. Vervolgens kwam het slipje omlaag en was Simone naakt.

Ze ging op haar knieën voor Sonja zitten en dook snel met haar gezicht in de boterzachte gleuf van de bekende Nederlandse. Haar bruine vingers gleden vervolgens tussen de billen van de blondine, en met haar vingertoppen masseerde ze stevig de zachte ster van de verkoopster. Simone wentelde wulps met haar onderlijf, geil als ze het vond dat Sonja Silva met haar vingers haar kontgat zat te beroeren. Zuig mijn smerige schijthol. Ik wil straks mijn stront aan je tong kunnen proeven, Simone.

Ik wil kunnen proeven hoe diep je in mijn strontkier bent geweest met die tong. Ga diep met die tong en lik mijn reetsappen. Sonja was zo over haar toeren, seksueel gezien, dat haar gezicht vertrokken was in een grimas die erop leek alsof ze op het punt van janken stond. Maar het was een grimas van volledige perverse, seksuele overgave.

Onder andere omstandigheden zou Sonja zich ook hebben geschaamd, maar nu vertrok haar mond zich in een grom, en bitste de blondine toe. Eindelijk kwam Sonja overeind en draaide zich om, om hitsig de blondine te tongen. Minutenlang wisselde Sonja het beffen af met het baffen. Sonja was niet gierig met haar speeksel. Ben je klaar voor een lekkere kwijlerige tong in je vuile reet?

Maar het is echt zo? Dat Sonja ervan zou genieten was geen geintje. Nooit zou iemand geloven hoe hitsig en hoe smerig Sonja Silva haar seks graag had. Maar Simone zou dit haar hele leven bij zich houden. Geen man of vrouw had haar kont ooit zo verwend als deze bekende Nederlandse, en waarschijnlijk zal dat ook niet meer zo zijn ook. Ze wentelde wulps haar aars tegen de krioelende tong van de TV-ster en kneep eraan met haar sluitspier. Laat die gore hol van je op mijn tong zuigen. Trek met je reet die tong van mij naar binnen.

Met haar benen in de lucht genoot de blonde verkoopster van de glibberige tong van Sonja en vingerde tegelijkertijd haar kut. Haar vingers gleden in en uit en het gesop was duidelijk te horen.

Ze kneep haar aars aan om de tong die diep in haar reet gleed precies zoals Sonja verlangde. Slurp dat aars saus eruit. Met een plop kwam de tong eruit en Sonja maakte aan Simone duidelijk dat ze niet veel tijd meer hadden, hoeveel ze dat ook wilde. De BN-er ging op de grond liggen met benen gespreid en knieën opgetrokken, en langzaam kroop Simone bovenop haar in omgekeerde positie.

Toen Simone hetzelfde voor Sonja deed voelde ze hoe de bekende vrouw langzaam doch resoluut een vinger diep in haar schijthol drukte tot hij in zijn geheel erin gezonken was, en vervolgens de vinger in en uit schoof. Met vingers hard en snel raggend in elkaars poepgat, zogen de twee hitsige vrouwen smakkend en kreunend op de gezwollen klit in hun mond.

Ze keek me geschrokken aan. Ik deed mijn zwembroek omlaag zodat het meisje vol uitzicht had op mijn grote dikke paal. Het meisje trok me zachtjes af tussen duim en wijsvinger. Hoe oud was dit wicht? Het was moeilijk te schatten, maar ze pijpte net zo teder als haar lichaampje eruitzag.

Ze stak haar tong uit en likte mijn eikel helemaal af terwijl ze zachtjes bleef doortrekken. Ze ging op het bankje in het kleedhokje zitten en trok haar bikinibroekje iets opzij. Ik had uitzicht op een jong, blank kutje waar nog geen haartje op te bespeuren was. Een net spleetje, zoals alleen tienerkutjes eruitzien. Ik zakte op mijn knieën en terwijl ik haar likte, trok ik mezelf af. Ze smaakte zoals alleen tieners smaken.

Zoet en sappig, een verfijnde versie van de vrouwelijke kutjesgeur, maar dan zoeter en geiler en minder sterk aanwezig. Ik likte haar clitje en na een tijdje begon ze te sidderen van genot. Toen kwam ze zachtjes klaar, heel beschaafd en bescheiden op mijn tongetje. Ik moest moeite doen om nog niet te komen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Los de som op om te laten zien dat u niet wilt spammen: Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.seks in pashokje sappige lul

..


Nauwe kutjes ze komt gillend klaar